praia del rey

Project location: Praya del Rey, Portugal
Project year: 2015

The primary design goals for this space was, opening a view of the ocean and a reference to the natural character of the place, as well as the reference to the home design. The composition principle in this garden is a gradual transition from geometric shapes + contrasting colors (the house) to the natural asymmetry + broken colors (cliff). Garden should be easy to maintain, self-restoring and resistant to damage, decorative throughout the year.

Vegetation: coastal grasses, shrubs, shades of yellow and purple;

Features: underline and strengthen the natural beauty of nature, the garden with high aesthetic value, artistic, bbq and social gatherings up to twenty people.

Arquitectural visualization credits Q2STUDIO